top of page
Vyhledat
  • Obrázek autorablackdevilbohemia

VŠEM NAŠIM PŘÁTELŮM A PŘÍZNIVCŮM PŘEJEME TY NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK


......a teď jak se mají naši Áčkaři :-)

Na první fotografii naše hvězdy, k těm není co říct, ty všichni moc dobře znáte.


Druhá pozice patří opičce žíhance Ashley, která je živá, ale strašně hodná, vnímavá a svým pánům věrná, účastní se školky pro štěňátka a vypadá to, že poslušnost ovládá už teď v ranném věku, jen tak dál...jen šplhání jí vydrželo do teď :-)


Třetí místo má kopie maminky Abigail. Tryskomyš s ďáblem v malém tělíčku. Neuvěřitelné, kde se v ní bere toooooolik energie, miluje psí kamarády a své dvounohé brášky :-) S paničkou se také účastní výstav a v Praze získal krásný posudek a známku Velmi Nadějná, mám z nich radost.


Čtvrté okýnko má Raubířka Aria, ta zase miluje paničky sbírku knih, pečlivě jí pročítá svými tesáky, rozbalování dárků vzala s předstihem, hlavně dárky, které jí nebyly vůbec určeny a celá Praha ví o tom, že tam Arinka bydlí...SBT moc neštěkají, ale Arča je horší jak čivava :-D ale páníčci jí milují :-)


Další, pátý exemplář je Slaďoušek Annie. Maličká, ale živá holčička, která je dobrá zahradnice, pomáhá paničce s nechtěným přesazováním kytek a při zametání zažijí dost zábavy s obyčejným koštětem :-D ale má své místo v posteli a také důležitou roli kamarádíčkování s dvounohým bráchou Daníkem.


A poslední je tu nejskvělejší Arthur, který je věrný své paničce, od které slyším jen samou chválu, je super parťák na výlety, absolvuje základní výcvik na výbornou a v lednu ho čeká první výstava, tak uvidíme, jestli se mu to zalíbí a nebo zůstane u procházek v přírodě.




8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page